ALIMENTAȚIE ȘI DIETĂ

Surse primare de colesterol: albuș de ou, carne roșie, organe de animale, lactate integrale (smântănă, frișcă, unt, lapte, brânză grasă), preparate de patiserie, sosuri și alimente prăjite, cafeaua, alcoolul, margarina.

FRUMUSEȚE

E bine să faceți, o dată pe săptămână, o baie de aburi (infuzie de mușețel). Trebuie să vă acoperiți capul cu un prosop. Infuzia durează 10 minute, după care, îndepărtați aburii de față cu un disc demachiant și aplicați o cremă hidratantă sau un ser cu colagen.

SĂNĂTATE

Odihna și somnul permit refacerea rezervelor de energie ale organismului. Odihna contribuie la îmbunătățirea: calității vieții și duratei vieții.

CARIERĂ

C.V.-ul trebuie să aibă un aspect profesionist, trebuie să cuprindă toate informațiile relevante pentru postul respectiv (experiența profesională, cunoștințe, abilități, date personale, studii etc). Este bine să indicați în CV ce salarii ați avut anterior, dar mai important este să indicați în CV salariul pe care il doriți de la noul angajator, pentru că acesta constituie de multe ori un criteriu de selecție.

CASĂ

Pentru a avea un parchet frumos, trebuie rașchetat din când în când. Această operațiune se face numai de către un specialist. Dacă însă nu este nevoie de rașchetat, se poate spăla cu soluții speciale și se lustruiește cel puțin de două ori pe an.

BUNE MANIERE

Dacă ne oprim să stăm de vorbă cu cineva pe stradă, nu ne vom sprijini de zid, de stâlp, de copac etc. De asemenea, nu este elegant să ținem mâinile în buzunar. Când ne aflăm în public vom evita să stăm cu spatele la cei din jurul nostru. Daca o facem conjunctural (suntem solicitați să răspundem la o întrebare etc), ne prezentăm scuzele.

ANIMALE

Înainte de debutul oricărui sezon, ar fi bine să vă duceți animalul de companie la un control de rutină. Medicul veterinar poate verifica dacă acesta nu are probleme medicale care l-ar putea face mai vulnerabil la căldură sau la frig.

VESTIMENTAȚIE

Nuanța vestimentației voastre este indicat să fie aleasă în funcție de evenimentul la care participați. Astfel, la ținutele de seară sunt permise reflexele de auriu și argintiu, dar pentru o ținută de zi puteți încerca și alte nunanțe.

MAKE-UP

Ca și în materie de styling, anul acesta se poartă culorice reci, în nuanțe de maro, bej, auriu (pentru ocazii speciale). Un make-up natural, îngrijit, vă poate salva în orice situație. Trebuie acordată o mare atenție fondului de ten și pudrei pe care o aplicați, acestea necesitând o calitate superioară.

STYLING

Anul acesta au revint în trend culorile mai reci, mai închise. Nu putem trece de la blond la brunet, trebuie să ținem cont de culoarea ochilor și culoarea tenului.

Nici un comentariu

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata