O parte din lecțiile strânse de-a lungul timpului le aștern pentru voi, sperând să fie deghizate într-un cadou folositor care să vă ajute pe drumul vostru.

1. Timp pentru tine și timp pentru businessul tău – Da, seamănă cu un citat din Coco Chanel, care afirmă că „există un timp pentru iubire și există un timp pentru muncă”. Eu merg mai departe și spun că există un timp pentru tine – pe care trebuie să înveți să-l delimitezi și un timp pentru muncă – care se va dilata inclusiv în timpul tău liber.

2.

2. Ascultă-i pe cei din jurul tău – Nu te dezice niciodată de un prieten doar pentru că nu este de acord cu tine. În același timp, nu trebuie să cazi în plasa naivității și să ai impresia că toți îți vor binele; invidia îți va fi unul dintre cei mai gravi inamici, așa că este bine să înveți să faci diferența între un prieten interesat și unul sincer.

3. Cunoaște-ți limitele  – În orice sector al vieții tale trebuie să-ți cunoști limitele. Şi, îți spun din proprie experiență, limitele tale sunt cu mult mai permisive decât lași tu să se vadă. În momentul în care crezi suficient de mult în tine și în afacerea ta, atunci te vei convinge că toate încep să se îndrepte spre făgașul dorit.

4. Lauda… modestă – Atunci când ai realizări, nu le ascunde, crezând că cineva ți le va ghici. Greșești dacă nu „te lauzi” cu realizările tale, cu lucrurile pe care ai fost în stare să le faci – bineînțeles, lauda fiind cu măsură și cu bun-simț.

5. Oameni, Oameni, Oameni – Totul se face cu şi prin oameni. Până și businessurile! Nu cu tabele, nu cu liste, nu cu planificări, ci cu oameni – când reușești să înțelegi asta cu adevărat, deja ești cu un pas mai aproape de realizarea visului tău!

Pune pasiune în tot ceea ce faci – Există o vorbă pe care o știu de când eram mică, de la familia mea: „Hai, cu pasiune!”. Am învățat că, punând pasiune în absolut tot, de la bucătărie și până în business, toate vor căpăta altă aură. Am fost învățată să apreciez calitatea, seriozitatea și dăruirea unui om, însă cel mai mare preț îl pun pe pasiunea care învăluie orice lucru. Sunt convinsă că gândurile mele pline de energie pozitivă vor ajunge la voi, vă vor încununa de succes și vă vor da energia necesară împlinirii visurilor voastre! Vă doresc să vă mențineți motivați, pozitivi și frumoși, exact așa cum sunteți!

 

Nici un comentariu

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata