DESPRE MINE

Sunt Diana Bianca, absolventă a Facultății de Psihologie, antreprenor, soție, mamă, prietenă, realizatoare și prezentatoare TV.

Am ales de tânără calea antreprenoriatului și recunosc că fără oamenii dragi din jurul meu, care îmi înfrumusețează viața, nu aș fi putut ajunge la rezultatele de care mă bucur astăzi.

Nu am uitat nicio clipă de unde am pornit, nu mi-am pierdut trecutul, am fost un copil normal, n-am manifestat talente uluitoare, dar am avut o bună poziționare a ambiției în grila de evoluție. Cât despre perseverență, undeva, pe parcurs, am descoperit că nu ajunge să vrei să fii cel mai bun, trebuie mereu să vezi cât de bun poți fi, până unde poți merge cu performanța, cu îndrăzneala, cu pofta de viață.

Cameleoonia este despre puterea de a te accepta așa cum ești, despre dorința de a-ți descoperi laturi pe care nu le cunoșteai, despre transformările prin care trecem zilnic și ne aduc beneficii, despre oamenii pe care îi intalnim și ne inspiră, despre gânduri, dileme și bucurii personale numai bune de împărtășit cu căutători și cei care cred că și-au găsit vocația deopotrivă. Îmi doresc ca în ,,paginile,, acestei povești transpuse în spațiul virtual să vă împărtășesc și vouă din experiențele mele și din bucuria mea de a fi ceea ce am descoperit că sunt!

Care este secretul vivacității și succesului din spatele tuturor proiectelor coordonate de mine? Cum reușesc să găsesc un echilibru între domeniul antreprenoriatului și aspirațiile creative? Reușita ar putea însemna muncă, ambiție, viziune și stabilirea corectă a priorităților în business și în viața personală.

Despre toate acestea, dar nu numai, veți afla urmărind acest proiect editorial online – Cameleoonia.