A început să studieze vioara la 7 ani, la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești, în orașul său natal. În următorii ani, a participat la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, după care a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București – Secția de vioară, pe care a terminat-o în 2013.

,,MUZICA a fost întotdeauna în sufletul meu și am știut că aceasta va fi calea mea în viață!,,

Ce titlu ar avea o carte despre viata ta si cum ar arata coperta acesteia?

„Ascensiune”, deoarece simt că acesta este cuvântul care îmi caracterizează cel mai bine viața, aflându-mă într-o continuă evoluție, pe toate planurile.

Pe copertă ar fi imaginea unei femei care urcă trepte infinite, în spirală, având în dreptul inimii o lumină albă, strălucitoare.

De-a lungul timpului, Graziella a avut diverse proiecte și colaborări., având onoarea să colaboreze cu artiști de seamă, precum: Havasi, cel mai rapid pianist din lume, legendarul grup Smokie, Nicolae Voiculeț, unul dintre cei mai mari interpreți nai din lume, Alexandra Stan, AMI, F. Charm, Anthony Icuagu.

Ce ai fi vrut sa devii, dar nu ai putut?

Din fericire, fac exact ce îmi doresc! De-a lungul timpului am avut mai multe proiecte și colaborări cu artiști deosebiți, cum ar fi HAVASI,
recunoscut ca fiind cel mai rapid pianist din lume, trupa Smokie, Nicolae Voiculeț, Anthony Icuagu, Pitt Leffer, numeroase apariții TV si radio alături de Alexandra Stan, Nadir, AMI, F. Charm etc. Am concertat în Austria, Belgia, Bulgaria, Italia și Dubai, unde am locuit timp de un an, cântând pentru evenimente extraordinare, desfășurate în unele dintre cele mai luxoase locații,printre care vestitul hotel Burj Al Arab,
Five Palm Jumeirah Dubai (violonist rezident), Four Seasons Hotel Dubai.
Până acum am lansat două albume de cover-uri, unul în 2016, cel de-al doilea în decembrie 2019, ambele în scop caritabil, și intenționez ca prin sunete să aduc un plus de bucurie și strălucire în viețile oamenilor, iar astfel să mă pot conecta la sufletele lor.

Dacă ar fi sa oferi un singur sfat unui prieten despre viața,  care ar fi acela?

Trăiește viața cu bucurie, fiind recunoscător pentru toate!

Ce ai fi dispusa sa faci pentru a salva lumea?

Lucrez încă la acest lucru, prin a mă schimba pe mine însămi.

Deschizându-mi din ce în ce mai mult  INIMA, trăind cu iubire, iertare, acceptare, recunoștință, pot fi de mare folos acestei lumi, deoarece suntem interconectați și ne influențăm permanent unii pe alții.

Atunci când eu mă schimb, și ceilalți se schimbă. Dacă fiecare om se schimbă, întreaga lume se transformă.

Lumea noastră interioară se reflectă în lumea exterioară.

Ce a fost frumos și ai pierdut în viață?

Îmi place să cred că în viața mea rămâne doar ceea ce îmi este de folos. Ceea ce nu mai există, înseamnă că nu îmi mai folosește, așa că nu am „pierdut” absolut nimic. Accept cu bucurie tot ce a existat și există în viața mea, căci toate au contribuit la evoluția mea.

Ce ti-ai dori sa retraiesti?

Copilăria.

Ce te motivează sa te ridici din pat dimineața?

Iubirea pentru viață, dorința de a îmi îndeplini visurile și de a realiza lucruri mărețe.

Sunetele ne pot schimba vibrația, energia și simt că misiunea mea este de a lăsa în urmă o lume mai bună, cu siguranța că muzica este „instrumentul” adecvat.

Cu ce talent ai vrea sa fii înzestrata?

Consider că în interiorul meu se află deja tot ce este necesar pentru a face orice îmi doresc. Se știe deja că muzica vindecă sufletul. Am ales să interpretez piese celebre cu vioara mea și să pun atingerea mea personală pe fiecare creație, pentru că vreau să mă conectez prin energia muzicii la sufletele oamenilor și să aduc luminozitate în viața lor.

Cat % din culisele vietii tale persoanale si profesionale este expus pubic pe retelele de socializare?

Doar într-o mică măsură îmi expun viața personală, majoritatea postărilor fiind legate de viața profesională.

Ce i-ai spune lui Dumnezeu dacă l-ai întâlni?

Simt că Dumnezeu se manifestă prin mine, așa că zilnic Îl întâlnesc, în fiecare clipă. I-aș spune încă o dată: „Dragă Doamne, mă simt profund recunoscătoare pentru toate! Îți mulțumesc și Te iubesc!”

 

Nici un comentariu

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata