Cred că stilul este o manifestare în exterior a ceea ce suntem, este o extensie a personalității noastre. Stilul este rezultatul activităților cotidiene, rezultatul a ceea ce studiem, ce citim, ce sport facem, ce hobbyuri avem, a locurilor în care ne place să călătorim, a culturilor și obiceiurilor locale sau străine din care ne inspirăm. Toate aceste aspecte se reflectă în final în felul în care ne prezentăm din punct de vedere fizic când ieșim pe stradă, acesta este stilul.

Stilul meu vestimentar este destul de diferit, versatil, ține de mood-ul pe care îl am și, desigur, de evenimentul la care urmează să particip. Uneori, îmi place să fiu elegantă cu rochii, alteori cu salopete, cu alte ocazii, aleg costume de inspirație masculină. Am început să ador obiectele vestimentare din dantelă, observând că mă ajută foarte mult să scot în evidență feminitatea și personalitatea.

Rochia este piesa de rezistență din garderoba mea. Am o colecție de peste 100 de rochii, bineînțeles pentru fiecare anotimp. Am descoperit în timp faptul că frumusețea rochiilor stă în eleganța pe care ele o inspiră, rochia poate fi purtată diferit în fiecare zi, in funcție de starea de spirit și de ocazie. Spre exemplu, o rochie din voal fluidă poate fi purtată în timpul zilei cu o pereche de încălțăminte cu talpa joasă, iar seara, aceeași rochie, cu o pereche de sandale cu toc înalt. Tocmai această versatilitate m-a determinat să aleg “rochia” ca fiind piesa esențială în garderoba mea.

Printre designerii preferați se numără Christian Dior, Giorgio Armani, Gabrielle Bonheur, iar dintre designerii autohtoni Alexandra Calafeteanu, Geanina Punkosti, Aleha Toncea, dar și tineri designeri absolvenți ai facultății de design.

Nici un comentariu

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata